misteriozni goran

Dugo ga je skrivala: Kako izgleda i čime se bavi zaručnik Sonje Kovač s kojim čeka dijete

27.12.2023 u 19:50

Bionic
Reading

Influencerica i glumica koju je šira javnost upoznala kroz seriju 'Zauvijek susjedi' na društvenim mrežama je obznanila vijest da ona i njezin dugogodišnji dečko očekuju prinovu

Sonja Kovač čak devet godina uspješno je čuvala privatnost svog partnera Gorana Mandića, no na oduševljenje njezinih obožavatelja, to se promijenilo prije nekoliko godina, a danas se doznalo da će postati roditelji.

Sonja je svojedobno ispričala da je njezin dragi 'spušta, a da ona njega diže' te da ju je Goran 'privukao nježnošću, smirenošću i blagošću'. Istaknula je da 'nisu party zvijeri nego da guštaju u intimi svog doma'.

Spojila ih je ljubav prema pokeru i strast za putovanjima, a Mandić se ističe kao uspješan poker igrač, prema informacijama sa stranice CardPlayer, u karijeri je na turnirima osvojio više od dva milijuna dolara. Najviše je zaradio ove godine na turniru u Barceloni, kada je na Texas Holdemu osvojio 452 tisuće dolara.

Sonja i njezin zaručnik su 2021. godine kupili četverosoban stan u Zagrebu (zaručili su se prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu svoje veze). Tadaje otkrila da su zajedničkim snagama u samo nekoliko tjedana uredili prostor. Proces uređenja i njihov estetski ukus influencerica je podijelila u YouTube videu.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, atraktivna i simpatična plavuša prije u Zagreb stigla iz rodnog Bjelovara, a sve što je tada htjela jest glumiti. Ubrzo joj se osmjehnula sreća i u pokeru zahvaljujući kojem je počela putovati svijetom, a onda se vratila u Zagreb i počela pisati blog. Otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, odlazi na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju poklonima.

EVO JE U ZAGREBU

Nismo je dugo vidjeli: Sonja Kovač nije mogla odoljeti slatkim zalogajima

Pogledaj galeriju