stiže prinova

Sonja Kovač otkrila da čeka bebu: 'Najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme'

27.12.2023 u 10:20

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica pamtit će 2023. po najljepšim vijestima koje je ikad vidjela! Na Instagramu je podijelila kratak video koji otkriva da 2024. stiže bebica

U moru zanimljivih objava na Instagram profilu naše poznate influencerice danas se našla i ona posebnog značaja! Emocijama preplavljena Sonja Kovač u rukama je držala test za trudnoću te suzama radosnicama pokazala da ulazi u novo poglavlje života - majčinstvo!

'Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!', napisala je Sonja u opis dirljive objave koja je otkrila val emocija koje je Sonja proživjela otkrivši najljepše vijesti s kojima zaključuje 2023. godinu.

Čestitke ne prestaju stizati, a sreću zbog kolegice otkrila je i Ella Dvornik napisavši: 'Yaaaay bravo. Čestitam' uz puno emojija, ali i Marijana Batinić, Franka Batelić te Sementa Rajhard.

Kovač je od prošle godine zaručena za profesionalnog igrača pokera Gorana Mandića, dugo skrivanog dečka s kojim je u vezi već 10 godina. Romantične zaruke dogodile su se na Maldivima, a fotografije i dojmove Sonja je podijelila s pratiteljima koji nisu skrivali sreću ni tada.

U NJU SE GLEDALO

Sonja Kovač chic outfit upotpunila je cipelama i torbicom za kojima žude trendseterice

Pogledaj galeriju