OBITELJSKa večer

Dubravko Merlić i Željka Ogresta na partyju nakon Dore sa kćeri Martom koju rijetko viđamo

12.02.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Veliki party Dore održao se u opatijskom centru Gervais, a ondje su stigla brojna poznata lica. Posebnu pažnju je privukao najpoznatiji televizijski par u društvu svog najmlađeg djeteta

Željka Ogresta i Dubravko Merlić već su tri desetljeća jedan od najpoznatijih hrvatskih parova. Vjenčali su se 21. siječnja 1990. godine i od tad su nerazdvojni. Već se 32 godine nadopunjavaju na privatnom, ali i poslovnom planu.

U Opatiji su se pojavili dobro raspoloženi, modno usklađeni i rado su pozirali fotoreporterima sa svojom mezimicom. Podsjetimo, slavni par osim Marte imaju i dnas 32-godišnju kćer Maju, koja se rodila ubrzo nakon njihova vjenčanja, a četiri godine kasnije stigao im je i dnas 28-godišnji sin Matej.

'Već se toliko poznajemo da se i nekakva eventualna neslaganja ne mogu nazvati razmiricama. Toliko se dobro poznajemo da ne trebamo ništa ni reći. Dovoljan je jedan pogled,par rijeci i sve je jasno.Dok smo radili 'Piramidu' imali smo i odličan logistički tim i sve je išlo kao po špagi, tako da nismo vrijeme trošili na uzaludne rasprave’, ispričala je svojevremeno Željka u intervjuu za Večernji list.

Publika je najviše pamti po talk showu zanimljivog formata 'Piramida', projektu na kojem je radila zajedno sa suprugom. Godine 2016. okrenula se projektu Dva: jedan, a u kojem su gosti bili vrhunski hrvatski sportaši, a vodi i talk show 'Homo sapiens' na Drugom programu Hrvatskog radija. Dubravko koji je gledateljstvo osvojio kultnom emisijom 'Slikom na sliku', zadnjih godina predstavlja hvaljene dokumentarce.

Inače, na partyju Dore osim njih su se zabavljali i Mirko Fodor sa suprugom Vesnom, Mario Lipovšek Battifiaca, Robert Šveb, glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije, Marija Nemčić, ravnateljica programa HRT-a, bivša urednica Zabavnog programa HTV-a Ksenija Urličić, primorsko-goranski župan Zlatko Komadina koji je rado pozirao s Mrletom, urednik Dore Tomislav Štengl, Tony Cetinski, Ivica Skoko, Ivica Propadalo...

  • +3
Završni party nakon proglašenja pobjednika Dore 2023 Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic