JENNIFER GARNER

'Društvene mreže nisu najzdravije mjesto za mlade ljude'

25.10.2019 u 16:06

Bionic
Reading

Lijepa glumica Jennifer Garner koju je magazin People proglasio najljepšom ženom na svijetu, otkrila je kako je svojoj 13-godišnjoj kćeri zabranila korištenje Instagrama

Atraktivna brineta i majka dvije kćeri i sina koju često hvale zbog sjajnog modnog stila i mladolikog izgleda, smatra kako društvene mreže nisu najzdravije mjesto za mlade osobe.

Svojoj kćeri Violet (13) zabranila je korištenje Instagram profila jer smatra kako to nije dobro mjesto za tinejdžere koji tek ulaze u svijet.

Jennifer je rekla kako nastoji svoju kćer što je moguće dulje držati podalje od Instagrama.

'Zabrinuta sam za mlade koji su danas izloženi ogromnom pritisku zbog društvenih mreža. Zbog toga želim svoju kćer držati podalje od utjecaja društvenih mreža. Moja kćer ide u žensku školu i sad me stalno traži da joj dopustim otvaranje Instagram profila', rekla je brižna mama iza koje je mučan razvod sa suprugom Benom Affleckom.

Gostujući u emisiji kod Katie Couric, Jennifer Garner je rekla kako ipak nekad ima osjećaj da je licemjerna jer ona ima svoj Instagram profil.

  • +3
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

'S druge strane, kad se pojavi neka studija koja kaže kako su tinejdžerice sretnije kad koriste Instagram od onih koje ga nemaju, onda možemo razgovarati. Ne vidim puno pozitivnih stvari u svemu tome', rekla je.

 Dodala je i kako je danas teže biti tinejdžer nego nekad.  

'Nije lako biti dijete danas, zato čuvam privatnost svoje djece koliko god mogu i nikad nisam objavljivala njihove slike na Instagramu. Prije sam odbijala izgovoriti njihova imena tijekom intervjua - ali sad svi znaju njihova imena!', rekla je Jennifer.

Uvjerena je kako bi njezina djeca sigurno voljela pojaviti se na njezinom Instagram profilu.

'Znam da bi bili sretni s tom pozornošću koju bi dobili, ali previše sam se borila protiv toga. Osjećala bih se licemjernom', rekla je Jennifer.