BORBA AMATERA

Drugo ispadanje u showu ‘Tri, dva, jedan - kuhaj’

04.04.2014 u 10:06

Bionic
Reading

Kulinarski show ‘Tri, dva, jedan - kuhaj’ prvi je napustio Raif, najlošije se snašavši u temi tjedna, zagrebačko-zagorskoj kuhinji

Prvi tjedan kulinarskog showa RTL-a ‘Tri, dva, jedan - kuhaj’ protekao je u znaku zagrebačko-zagorske kuhinje koja većini nije dobro sjela. Žiri, Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Zlatko Puntijar, ocijenio je sve natjecatelje prosječnom ocjenom - trojkom - no ipak je cjelokupan posao, a onda i dvoboj, najlošije odradio Raif

U posljednjoj emisiji natjecatelji su imali otvorene ruke da smisle recept kakav god žele, no u pripremi je moralo prevladati kukuruzno brašno. Najbolji je posao obavila Natalija i za nagradu dobila kopiju prve hrvatske kuharice iz 1813. godine.


Najlošije su prošli Bisera i Raif završivši u dvoboju u kojem su trebali napraviti kobasice pečenice. Oboje su ih radili prvi put u životu i najviše se mučili s crijevom. No Raifu nikako nije uspijevalo napraviti kobasice od tanjeg crijeva i bilo je jasno da neće ispuniti zadatak.

Raif je priznao da je zeznuo, a žiri mu se zahvalio. Tako ćemo od sljedećeg tjedna u natjecanju za najboljeg hrvatskog kuhara amatera gledati 12 natjecatelja, a tema su podravski i međimurski specijaliteti.