OSVOJILA GA BEOGRAĐANKA

Druga sreća: Nakon šest godina veze ženi se Ivica Propadalo

01.09.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Poznati slikar, scenograf i glazbenik livanjskih korijena za žene je često govorio da su njegova 'vječna inspiracija'. No srce Ivice Propadala odavno je zauzeto. Prije šest godina osvojila ga je lijepa Beograđanka Dragana Todorović, s kojom će se uskoro vjenčati

Njegov šarm, pozitivna energija i iskrenost zaintrigirali su mnoge žene, a on je kao pravi džentlmen ljubio i šutio o svom ljubavnom statusu. Ipak, svoju vezu s lijepom odabranicom, Beograđankom Draganom Todorović ne može sakriti jer ih se stalno može vidjeti na različitim javnom događajima.

'Istina je, vjenčat ćemo se, zaprosio sam je. Kad se zaljubi, onda čovjek želi da je taj netko uz njega što više', kratko je Ivica Propadalo komentirao za tportal.

Slikar, scenograf i bas gitarist Teške industrije se prije 13 godina razveo od supruge neurologinje s kojom ima dvoje djece - sina Marka, suvlasnika PR agencije, i kćerku Lanu, uspješnu odvjetnicu. Sada je spreman na novi korak.

'Iz braka imam samo jako lijepe uspomene. Svatko bi trebao probati. Rastao sam se jednostavno jer sam došao u fazu kada sam poželio živjeti sam sa sobom, u svom atelijeru, sa svojim slikama i glazbom jer se tako mogu više koncentrirati na stvaranje, a djeca su bila već svoji ljudi', izjavio je ranije.

Ivica Propadalo Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL