STIŽU ODBAČENI

Dramatični preokret u 'Survivoru'

30.04.2012 u 12:42

Bionic
Reading

Natjecatelji su nestrpljivo čekali ujedinjenje, a nakon 23 dana surove borbe, želje će im napokon biti ispunjene

Dvanaest najspremnijih nastavit će borbu do konačne pobjede. Ali ujedinjenje donosi najveći obrat do sada. Već prvi dan dokazat će da najveća iskušenja tek predstoje i da nisu svi jednaki. Od danas plemena više ne postoje i svatko se bori sam za sebe.

Plemena odlaze na borbu, no ondje im voditelji otkrivaju da njihova plemena više ne postoje i da su od danas jedno ujedinjeno pleme pod nazivom Sibu. Isto tako, od danas im se ukidaju sve 'kletve' koje su imali kao i tajni imuniteti koji više ne vrijede. Poglavice također više ne postoje. Nakon rituala spaljivanja plemenskih marama, počinju nove borbe u kojima se svatko bori za sebe. No budući da nedostaju još dva člana plemena, na ujedinjenju se pridružuju i svi s 'otoka odbačenih'.

Marko i Cigi se moraju boriti za povratak u ujedinjeno pleme. To je posljednja borba u kojoj tko prije složi slagalicu, odlazi u ujedinjeno pleme Sibu i sa sobom može povesti još jednu osobu.
Ostali odbačeni od sada pa do kraja showa sudjeluju u svakom Velikom vijeću i oni su njihovi prvi članovi te se tako od danas zovu Veliko vijeće. Njihovi glasovi, s glasovima publike, odlučit će tko će ove godine pobijediti u 'Survivoru' i postati 'jedini preživjeli'.

Današnja borba u potpunosti mijenja daljnji tijek Survivora. Nakon dva sata, koliko su tri kandidata izdržala držeći jednu nogu na klackalici dok je na drugom kraju klackalice stajala vaza, samo jedan od njih uspio je izdržati čak dva sata i 18 minuta i dobiti osobni imunitet koji mu daje veliku šansu da bude prvi finalist! Tko je najizdržljivija osoba ujedinjenog plemena te kakvo ih još iznenađenje očekuje nakon završetka borbe, ne propustite pogledati u žestokoj borbi izdržljivosti, večeras od 21.40 sati, na RTL Televiziji