POZNATI SUPRUŽNICI

Dotjerani čak i za plažu: Mateo i Izabel Kovačić izgledaju kao da su sišli s modne piste

27.08.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Supruga jednog od naših najboljih nogometaša Matea Kovačića objavila je nakon dugo vremena njihovu zajedničku fotografiju s godišnjeg odmora koji su proveli izvan Hrvatske

Iako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, Izabel Kovačić rijetko objavljuje zajedničke fotografije sebe i supruga Matea Kovačića, pa svaka nova takva objava oduševi njihove vjerne fanove i pratitelje.

Jutros je na Instagramu osvanula njihova nova fotografija na kojoj poziraju u beach baru uz more, a pritom su pomno dotjerani.

Gospođa Kovačić, kao i uvijek, pazila je da stilizira svaki detalj na sebi pa je besprijekorno izgledala. Ljetnu bijelu haljinicu s volanima spretno je sparila s hit modnim detaljima od zlata i naočalama uskih okvira, dok je pokraj sebe imala klasičnu Chanelovu crnu torbicu.

  • +3
Izabel Andrijanić predstavila Lunilou pop up dućan na Moru knjiga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovaj skupocjeni detalj rijetko je odabir za plažu, ali Izabel je pokazala da je i to izvedivo. Torbicu je ukomponirala s luksuznim natikačama istog francuskog brenda čija je cijena nevjerojatnih 8500 kuna.

Pored nje udobno se smjestio njezin suprug Mateo, odjeven nešto ležernije, u opuštenu košulju kratkih rukava, traper kratke hlače i bijele tenisice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌞🌴Voyage 2018 🇭🇷

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)