CRNO I ZELENO

Dosta joj je ismijavanja: Billie Eilish zbog svoje je frizure zaprijetila obožavateljima

23.12.2020 u 19:30

Bionic
Reading

Osobni stil stvar je ukusa, a nitko to bolje ne zna od 19-godišnje Billie Eilish koja se svako malo nađe na meti kritika zbog svoje frizure ili stila odijevanja

Billie Eilish pun je nos kritičara sa interneta. Mlada pjevačica na svom je Instagramu objavila anegdotu o svom psu, no prije toga pronašla je vremena poslati poruku svojim 'hejterima'.

  • +5
Billie Eilish Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Je*ite se, ljudi! Prestanite me ismijavati! O, moj Bože, ja vam radim novi album. Neću ga izdati ako se nastavite rugati mojoj kosi! Začepite', rekla je mlada pjevačica kroz smijeh.

Billie Eilish dodala je kako ionako namjerava promijeniti frizuru jednom kad joj album izađe.

'Bit će to kraj jednog razdoblja. Dat ću vam novo razdoblje. Imam razne najave u planu', rekla je pjevačica.

'U svakom slučaju, pustite me da živim sa svojom je*enom kosom koju predugo imam. Okej? Je*eno začepite', zaključila je pjevačica.

Billie Eilish već je i prije imala sukobe s 'hejterima' na internetu. Prošli put se radilo o tome što se fotografirala u bikiniju nakon čega su je neki optužili da je licemjerna.

'Ako nosim ono u čemu se osjećam ugodno, nisam žena. Ako skinem malo odjeće, onda sam drolja. Iako niste vidjeli moje tijelo, svejedno ga kritizirate i mene osuđujete. Zašto? Gajimo predrasude prema ljudima na temelju njihove težine. Mi odlučujemo tko su i koliko vrijede', Billie Eilish putem snimke u kojoj se osvrnula na sve dosadašnje kritike na svoj izgled.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube