ZGODNA VODITELJICA

Nikad nije izgledala bolje: Doris Pinčić pohvalila se zavidno vitkom figurom

06.03.2019 u 11:38

Bionic
Reading

Radijska i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica u lipnju prošle godine postala je majka drugi put. Donijela je tada na svijet djevojčicu Gitu. Užurbani tempo i brz povratak na posao rezultirali su njezinom sjajnom figurom

Iako joj uz poslovne angažmane na malim ekranima i u eteru Narodnog radija te dvoje male djece kod kuće ne ostaje mnogo vremena za bavljenje spotom, Doris Pinčić Rogoznica može se pohvaliti nevjerojatnom figurom.

Kroz posljednjih nekoliko objava na društvenim mrežama primjećuje se da zgodna Zadranka izgleda nevjerojatno dobro. Treba uzeti u obzir to da je 30-godišnjakinja u lipnju prošle godine rodila drugo dijete, a u rekordnom je roku nakon toga istesala svoju liniju.

Najnovijom fotografijom na Instagramu Pinčić je pokazala iznimno tanak struk, vitke noge i lijepo izdefinirane ruke u proljetnoj haljini.

Prugasta haljina pencil kroja u donjem dijelu naglasila je vitku liniju popularne voditeljice. Doris ne krije da je ovisna o zdravom načinu života.

'Dobro je rekreirati se na bilo koji način iz više razloga. Naše tijelo nije stvoreno da samo sjedi i leži, a ja prva nisam neki ultrasportski tip, ali se toliko dobro osjećam kad vježbam i to je način da kažem hvala mom tijelu koje me tako dobro služi svaki dan. Trčanje je specifično jer se vrlo brzo napreduje i zato čovjeku daje veliki osjećaj zadovoljstva. Meni trčanje najviše služi kao psihičko rasterećenje, doslovno imam dojam da iznojim sve što me tišti i vratim se čista i kao nova', kazala je za tportal slavna RTL-ovka.

  • +4
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić