MAMA PUCA OD PONOSA

Jabuka ne pada daleko od stabla: Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se preslatkom fotografijom sinčića

04.03.2019 u 11:36

Bionic
Reading

​​​​​​​Petogodišnji sin televizijske i radijske voditeljice Doris Pinčić bezbrižnu je igru i odlazak u vrtić nakratko zamijenio nešto ozbiljnijim stvarima

Radijska i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica jutros se nije pojavila u eteru Narodnog radija, već ju je zamijenio kolega. Poznata Zadranka imala je važnijeg posla, a kakvog točno, pokazala je na društvenim mrežama.

'Neću danas na posao, šaljem zamjenu', napisala je ispod fotografije na kojoj njezin petogodišnji sin Donat pozira držeći tv mikrofon ispred kamere. Sramežljivi dječak očito je oduševljen maminom karijerom, a izvještaji ispred kamere jako mu se sviđaju pa se odlučio i sam okušati u televizijskom svijetu. Sve je prošlo pod budnim oko mame Doris, koja je pucala od ponosa.

Inače, i sama Doris uskoro se vraća na male ekrane, i to u sklopu novog RTL-ovog projekta 'Fittest family'. 'Veselim se novom projektu jer prije svega promovira obiteljsko druženje i zdrav način života. Meni su to važne stvari u životu, često i sama vježbam doma s obitelji. Vjerujem da će 'Fittest family' kod obitelji koje će biti dio showa još više probuditi duh zajedništva, a da će one obitelji koje to budu gledale u programu RTL-a potaknuti da se i same aktiviraju', najavila je Doris.

  • +19
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell