OPUŠTENO

Doris Pinčić Rogoznica oduševljava fanove bez 'kapi' šminke

25.05.2019 u 19:19

Bionic
Reading

Glumica i voditeljica koju trenutačno je gledamo u RTL-ovom showu Fittest Family često je, nerijetko i svakodnevno našminkana. Ne čudi stoga što Doris Pinčić Rogoznica veliko veselje predstavlja upravo vrijeme kad ne mora nanositi ni trunčicu make upa

'Da vam budem iskrena, iako nije popularno, meni je ovako najljepše. Bez kapi šminke, opušteno, svoje', poručila je Doris Pinčić Rogoznica svojim pratiteljima pozirajući nasmijana i samosvjesna bez ikakvog uljepšavanja. U nastavku objave je istaknula da bi osim vikendom, svi puno češće trebali otpustiti kočnice. To nije prvi put da se pokazala bez šminke. Lijepa voditeljica koja u radijskom eteru Narodnog radija gotovo svakoga jutra budi slušatelje, vikendom baterije najbolje puni s obitelji, suprugom, glazbenikom Borisom Rogoznicom i trogodišnjim sinčićem Donatom.

Lijepa voditeljica koja u radijskom eteru Narodnog radija gotovo svakoga jutra budi slušatelje, vikendom baterije najbolje puni s obitelji, suprugom, glazbenikom Borisom Rogoznicom, sinčićem Donatom i kćeri Gitom.

'U svijetu u kojem se krećem vidim sve i svašta i iznimno je važno zadržati zdravu glavu i zdrav razum. Isto tako jako je važno imati podršku obitelji i najbližih prijatelja. Uspjeh je biti dobar čovjek, odgojiti djecu da budu svijetlo u svijetu', izjavila je Doris ranije.

  • +7
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL- promo