OMILJENA VODITELJICA

Doris Pinčić otkrila što je najviše opušta od briga i problema: 'Najprirodnije izdanje, moje mirno mjesto'

17.09.2020 u 09:21

Bionic
Reading

U moru obveza koje ima tijekom radnog tjedna, od poslovnih pa do privatnih i roditeljskih briga, Doris Pinčić najradije se opušta u svojoj oazi mira koju je stvorila nedaleko od Zagreba

Prije otprilike godinu dana voditeljica Doris Pinčić odlučila je gradsku vrevu zamijeniti nešto mirnijim krajem te se s tadašnjim suprugom Borisom Rogoznicom i dvoje djece odselila u Veliku Mlaku. Kupila je kuću i uredila je po svom guštu.

U međuvremenu joj se dogodio razvod te je neko vrijeme bila fokusirana na obiteljsku situaciju, a pritom njezine poslovne obveze, kojih ima kao u priči, nisu mogle stajati. Istovremeno je pohađala studij komunikacije, za koji je otkrila da ga uskoro privodi kraju. Uz to, tu je svakodnevna briga o dvoje male djece.

Naša simpatična voditeljica zbilja ima posla i briga preko glave, ali zato je u nečem posebnom pronašla svoj ispušni ventil. Oazu mira pruža joj njezin mali vrt pored nove kuće, o kojem se brine kada okrene leđa kamerama, teškoj šminki i javljanjima uživo.

'Moje najprirodnije stanje, moje mirno mjesto. Iskoristi dan i uživaj u životu', poručila je pored fotografije koju nam je pokazala na društvenim mrežama, a na njoj opušteno odjevena Zadranka zalijeva svoje biljke.

Zgodna voditeljica nabacila je za fotku širok osmijeh i jasno dala do znanja koliko je opuštaju boravak u njezinoj oazi i briga o zelenilu.