NEKAD su bili PAR, A SADA...

Doris Pinčić i Boris Rogoznica pojavili su se zajedno u zabavnoj emisiji, ubrzo je stiglo objašnjenje

15.09.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Mnogi gledatelji su ostali u šoku u ponedjeljak navečer, kada su u novoj sezoni RTL-ovog showa ugledali bivše supružnike. No s te televizije objašnjavaju da su Doris Pinčić i Boris Rogoznica snimani tijekom 2019. godine, u vrijeme svog braka

RTL je započeo emitiranje uspješnog showa 'Superpar', a publici je u prvim minutama prve epizode prikazano što će sve moći vidjeti u novoj sezoni. Kao najveće iznenađenje, koje gledatelji nisu mogli ni zamisliti, najavljeni su Doris Pinčić i Boris Rogoznica.

Na društvenim mrežama ubrzo je krenula bujica komentara na račun voditeljice emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' i glazbenika, no RTL poručuju da je nova sezona snimana u 2019. godini, dok su Doris i Boris još bili u braku.

'Svoju su ulogu 'celebrity para', u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije', naveli su s RTL-a.

Podsjetimo, da u njihovom braku ne cvjetaju ruže, pokazali su skidanjem vjenčanog prstenja u razdoblju nakon Valentinova. Premda su krajem 2019. kupili svoju kuću iz snova u Velikoj Mlaki, skupa nisu uspjeli opstati. Ovog lipnja objavili su da se razvode te su naglasili kako i dalje ostaju u dobrim odnosima i iako više nisu životni partneri, i dalje će biti prijatelji i roditelji savršene djece koju su stvorili.

'Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome niti se tiče ikoga osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju', poručili su tada.

Najprije su nijekali da je razlog razvoda preljub, no onda je u medije došla prepiska između zagrebačke glazbenice i bivše domine Alexe Ognjene i Borisa Rogoznice. Ona naime tvrdi kako je od 2016. do kraja 2019. imala aferu s glazbenikom.