ZAPJEVALA U FALŠU

Doris Pinčić: 'Bolji rođendan i život s 29 nisam mogla ni zamisliti'

05.09.2017 u 12:43

Bionic
Reading

Glumica i voditeljica proslavila je 29. rođendan. Na poslu ju je dočekala torta koju joj je darovala RTL televizija, a podijelila ju je i s onima s Narodnog radija. Oni su joj čestitali simpatičnim videom u kojem Doris Pinčić pjeva i snima se na različitim lokacijama u Zagrebu zbunjujući slučajne prolaznike svojim falšanjem

Kolege s Narodnog radija, na kojem već dulje vrijeme radi, angažirali su je na simpatičnom zadatku te je nasmijala one koji su se zatekli u njezinoj blizini. Doris je tako u ne baš reprezentativnom izdanju otpjevala (i otplesala) nekoliko poznatih hitova, snimajući pritom reakcije prolaznika koju su je zbunjeno promatrali.

Snimku su objavili na službenoj stranici na Facebooku, a komentari su bili različiti: 'Bolja si glumica i voditeljica nego pjevačica', 'Iako si smiješna za popi*dit, odlično pjevaš', 'Ženo, ti si najbolja katastrofa ikada', do onih koji nisu shvatili da se Doris pjevajući u falšu zapravo šali: 'Katastrofa, užas pjevanje', 'Jadni mi i ovi ljudi okolo što ovo moraju slušati', 'Neuspjeli pokušaj, klaunica'.

'Bolji rođendan i život s 29 nisam mogla ni zamisliti’, napisala je Doris na svom Instagramu te fotografijom rekla više od tisuću riječi - da joj je igra u parku s trogodišnjim sinom Donatom nešto najljepše i najvažnije na svijetu.

Šarmantna Zadranka rođendansko slavlje je upriličila u zagrebačkom restoranu, u kojem je također zapjevala, ali ovaj put u točnom tonalitetu, a na njemu su među ostalim bile njezine kolegice glumice Ecija Ojdanić i Ana Maras Harmander.

Sretan rođendan! @dorispincicrogoznica_doda 🎉🎈🎂 🍾

A post shared by Narodni (@narodniradio) on

Bolji rođendan i život sa 29 nisam mogla ni zamisliti. Hvala svima 😚

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Moje ❤️ #dalmatinke #friendsthatarefamily #happybirthdaydoris

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

Doris Pinčić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX