LEGENDARNA GLAZBENICA

Doris Dragović slavi 40 godina karijere novom pjesmom koja će razveseliti obožavatelje

24.06.2022 u 15:48

Bionic
Reading

Legendarna splitska pjevačica Doris Dragović već je dugih 40 godina na domaćoj sceni, a njezini hitovi i dalje ne blijede. Uoči svog velikog koncerta na kojem će slaviti četiri desetljeća karijere, Doris objavljuje novu pjesmu

Njezina bogata glazbena karijera, čiju obljetnicu slavni u Spaladium Areni u rodnom Splitu, zadivljuje i ne ostavlja ravnodušnim. Doris Dragović jedna je od naših najdugovječnijih dama na estradi, a ljubavne balade postale su njezin zaštitni znak.

Hitove znaju generacije koje se u njezino vrijeme još nisu ni rodile, a potvrđuju to gomile na svakom njezinom novom koncertu.

Obožavatelje je sada obradovala novom pjesmom 'Sve što smo mogli imat', za čiji su tekst bili zaslužni Ivan Huljić i Vjekoslava Huljić. Aranžman pjesme pripao je Leu Škari, dok je spot radio PILOT Studio.

'Na radost nas koji smo je stvarali, i ne zbog 40 godina rada, nego jer ne možemo drugačije. Želim da vam 'Sve što smo mogli imat' donese gušta, barem koliko i nama', kazala je za Jutarnji list Dragović.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube