skromna prije svega

Doris Dragović komentirala 'titulu' koja je prati, a pratitelji joj poručuju: 'Oprosti, ali ti si diva u svakom pogledu'

11.05.2022 u 12:04

Bionic
Reading

Tereza Kesovija, Gabi Novak, Josipa Lisac, Zorica Kondža, Doris Dragović - naše, sve od reda vanserijske umjetnice ne vole da ih se naziva divama kako ih se često 'titulira'. Doris je to više puta komentirala, no njezini obožavatelji ne daju da tako 'govori'

Mnogi bi, kad bi ih pitali tko je za njih pjevačka diva, bez puno razmišljanja odgovorili da ta titula neosporno pripada Doris Dragović. U najnovijoj objavi na njezinom službenom Facebook profilu, stoji obrazloženje zbog čega taj epitet ne povezuje sa sobom.

'Ne osjećam se kao diva. Ja sam sebi uvijek ista, ona koju prvu vidim ujutro u ogledalu kad se probudim', piše pored fotografije pjevačice na kojoj blista u zlatnoj zaljini. Riječ je o jednoj od njezinih ranijih izjava za Avaz. Uz to je dodala da 'kako godine prolaze, sve joj dođe da pozdravim tu ženu u ogledalu'.

Ne osjećam se kao diva. Ja sam sebi uvijek ista, ona koju prvu vidim ujutro u ogledalu kad se probudim. ☺️

Objavljuje Doris DragovićUtorak, 10. svibnja 2022.

Odmah su uslijedili komentari fanova. 'Oprosti draga Doris, ali ti si diva u svakom pogledu', 'Kraljica svih diva', 'Vaša ljepota je ta da zračite posebnom dobrotom, realnošču i da vas slava nikad nije promjenila. Predivna ste žena, uz to majka i supruga. Diva u svakom smislu riječi', 'Ali Doris, Vi jeste diva! Vjerojatno baš zato što ste takvi kakvi jeste', samo su neki od poruka.

Doris Dragović Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Doris koju ne viđamo često u javnosti nedavno se pojavila na svadbi Iris Rajčić i Marka Livaje. Nekoliko dana prije toga proslavila je 32. godišnjicu braka sa suprugom Mariom Budimirom.