nova zanimacija

Donna Vekić uz tenis sada ima još jednu strast

27.04.2021 u 10:01

Bionic
Reading

Osječka tenisačica odnedavno uživa u omiljenom muškom društvu. Riječ je o psiću Mali s kojim boravi u svom drugom domu u Monte Carlu od kojeg ne odvaja se ni kad je na treninzima, a osim toga je pronašla nešto novo što ju je oduševilo

Kad je krenula pandemija koronavirusom Covid-19 svijet je doživio zaokret za 180 stupnjeva. U početku su svi težili distanciranju i zatvaranju u svoje domove, a kad se dogodilo prvo popuštanje mjera, krenula je groznica fizičkih aktivnosti na otvorenom. Hodanje, boravak u prirodi, planinarenje postali su 'in'. Zadnje spomenutom aktivnosti počela se baviti i Donna Vekić.

Osim uobičajenih treninga 'omiljena aktivnost', kako je opisala fotografiju naša sportašica, postalo joj je planinarenje. S osmjehom od uha do uha pozirala je sa svog novog 'pohoda'.

Donna nam je nedavno otkrila kako volim Instagram i ostale mreže. 'Mislim da je to dobar način da pokažem fanovima svoj život i izvan terena, a ne samo tenis i trening', rekla je tada. I kod nje postoje dani kad joj se ne da ništa raditi, ali kaže da to nije često. 'Poprilično sam aktivna, čak i kad imam slobodne dane ili sam na odmoru - uvijek sam za neku akciju!', priznala je. Nedavno je nabavila psića i to je prvi put kako stan u Monte Carlu (gdje živi zadnjih sedam godina) dijeli s kućnim ljubimcem. Obiteljskog psa Hicka, koji živi s njezinom obitelji Osijeku, nije mogla dovesti jer je prevelik, a i dosta je star, jer ima 14 godina. Da novog psa udomi presudilo je ime njegove mame - koja se zove Dona.

  • +5
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia