DOGAĐA SE...

Donatella Versace zaglavila u liftu: 'Mislila sam da nikad neću stići'

09.03.2024 u 11:32

Bionic
Reading

Donatella Versace zapela je u dizalu u LGBT centru u Los Angelesu u petak navečer gdje je s bivšom NBA zvijezdom Dwyaneom Wadeom bila domaćica događanja

Djelatnici centra odmah su pozvali vatrogasce, ali izvori kažu da je osiguranje modne dizajnerice sve sredilo. 'Jedan od pripadnika njezinog osiguranja otvorilo je na silu vrata', rekao je jedna promatrač za Variety.

Modna kuća Versace donirala 50.000 dolara centru, a Donatella Versace imenovana je njegovom prvom globalnom ambasadoricom. 'Osjećam se tako počašćeno biti ovdje večeras. To je tako emotivno za mene – ali i zato što sam zaglavila u liftu. Mislila sam da nikad neću stići do ovog krova. Ali čast je biti ovdje', rekla je Versace.

Wade je također objavio da njegova obitelj, supruga Gabrielle Union i kći Zaya Wade, donira 50.000 dolara.

REVIJA U HOLLYWOODU

Versace okupio vojsku slavnih na modnom spektaklu; pogledajte njihove stajlinge

Pogledaj galeriju

'Stojimo uz našu kćer. Stojimo uz našu zajednicu. Govorimo glasno. Govorimo ponosni: 'Svi ovdje danas, mislim da svi imamo nešto zajedničko i da nam je jedna zajednička stvar da svi želimo biti prihvaćeni. Svi želimo prihvaćanje', rekao je Wade čija je kćerka Zaya izašla kao transrodna osoba 2020. godine.

Nedugo zatim, njezin je otac dao savjet drugim roditeljima koji odgajaju trans: 'Sjetite se trenutka kada ste bili u bolnici i zgrabili svoju kćer, i pogledali svoju kćer. Sve stvari koje su ti prolazile kroz glavu i sve emocije koje su ti prolazile kroz glavu. I koliko ljubavi u tom trenutku ispuni tvoje srce. Ne dopustite da vas to ikada napusti, bez obzira na sve.'