obratio se javnosti

Donald Trump znakovitim potezom zadao novi udarac Melaniji

07.04.2023 u 19:10

Bionic
Reading

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump nakon čitanja optužnice zahvalio se svim članovima obitekji na podršci, osim Melaniji

Bivši američki predsjednik Donald Trump u utorak je nakon čitanja optužnice u podužem obraćanju mnogima zahvalio na podršci, a znakovito je s liste izostavio suprugu Melaniju.

Svega nekoliko sati nakon što je optužen prema 34 točke optužnice za krivotvorenje poslovne dokumentacije, odnosno isplaćivanja 130 tisuća dolara porno zvijezdi Stormy Daniels za šutnju o njihovom odnosu 2016. godine, Trump je poimence zahvalio članovima obitelji za podršku.

'Imam jednog sina koji radi odličan posao i drugog sina koji radi odličan posao, a tu i Tiffany i Ivanka. Barron će biti odličan jednog dana. Visok je i pametan. Imam odličnu obitelj koja je napravila fantastičan posao i to jako cijenim', rekao je bivši predsjednik SAD-a.

  • +3
Melania Trump, Barron Trump Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogima je bilo vrlo znakovito što niti jednom riječju nije spomenuo 52-godišnju Melaniju, čime je samo potaknuo glasine o dubokoj bračnoj krizi u kojoj se trenutno nalazi.

Isto tako, izostanak bivše prve dame Amerike bio je primjetan tijekom čitanja optužnice, a izostala je i s njegovog govora održanog na imanju Mar-a-Lago u Floridi.

  • +5
Trump u Mar-a-Lagu Izvor: Profimedia / Autor: GARY I ROTHSTEIN / UPI / Profimedia

'Melania vodi sada vodi svoj život, iako je sretna što je na Mar-a-Lagu okružena ljudima koji je vole i koji je štite od pričanja ružnih stvari o njenom suprugu', rekao je izvor za People i dodao:

'No, i dalje je ljutita i ne želi ništa čuti o optužbama. Svjesna je tko je njen muž i želi se okružiti svojom obitelji i bliskim prijateljima.'

Melania će prema svemu sudeći do daljnjega ostati udaljena od oka javnosti koje sada pozorno promatra hoće li brak bivšeg predsjednika i prve dame Amerike preživjeti optužbe prema kojima je Trump imao aferu sa Stormy Daniels tijekom 2006. godine, samo četiri mjeseca nakon što je Melania rodila njihovog sina Barrona.