SVE KROZ HUMOR

Domagoj Jakopović Ribafish: 'Moja nova knjiga bit će vodič ženama u izboru muškaraca'

07.12.2018 u 10:45

Bionic
Reading

Dugogodišnji novinar i bloger izdaje novu knjigu 'Ribafish šaptač ženama'. Domagoj Jakopović poznatiji pod nadimkom Ribafish ispričao je za tportal što ga je potaknuo na ovakav potez i što knjigom želi postići

Mnogi ga znaju kao velikog zaljubljenika u pivo, gastronomiju i putovanja, ali popularni novinar i bloger prije toga je pisao o muško-ženskim odnosima. Zato je sada odlučio sakupiti svoje radove na jedno mjesto.

Povodom izlaska nove knjige 'Ribafish- šaptač ženama' kontaktirali smo istoimenog autora Domagoja Jakopovića Ribafisha koji nam je rekao nekoliko riječi o svom novom projektu.

'Knjiga izlazi za tjedan dana, a ideja je došla sama po sebi nakon što sam puno pisao recenzije o ovoj temi, a i na vlastitoj koži prošao mnogo toga. Skupljao sam pokušaje, pogreške, bio rame za plakanje i tako se mnogo toga nakupilo tijekom deset godina. Shvatio sam da bi bilo zgodno to sve skupiti u jednu cjelinu', rekao je Ribafish.

Objasnio je između ostalog da će ova njegova mala enciklopedija muško- ženskih odnosa biti svojevrsni vodič za žene i poruka da ne traže gospodina savršenog.

'Moja nova knjiga bit će vodič ženama u izboru muškaraca. Pokušat ću im objasniti da ne gledaju površno muškarce već da traže nekog normalnog i dragog lika', kazao je autor, a potom naglasio: 'Istovremeno sve je opisano kroz humoristične situacije iz stvarnog života, mnogo je vlastitih primjera. Ustvari u knjizi sprdam žene, muškarce, a najviše sebe. Namjera je da se svi dobro nasmiju'.