PROLJETNI ODMORI

Domaće zvijezde iskoristile priliku i razbježale se po Jadranu, a pala su i prva kupanja

23.05.2020 u 17:54

Bionic
Reading

Kako su svoja putovanja predviđena za proljetne praznike morali odgoditi na neko vrijeme, mnogi su jedva čekali da se ukinu zabrane kretanja iz županije u županiju te u najkraćem mogućem roku isplanirali svoje mini odmore na Jadranu

Zagrebačka glumica Bojana Gregorić nakon uređenja stana koji je stradao u potresu, te skoro dva mjeseca provedenih u domu zbog pandemije razveselila se obiteljskom putovanju u Šibenik. Sa suprugom Enesom Vejzovićem te kćeri Zoe i sinom Raulom iznajmila je luksuznu vilu s bazenom gdje će provesti nekoliko dana.

Bojana je oduševljena interijerom ali i eksterijerom kuće u kojoj boravi, te se zahvalila domaćinima uz riječi: 'Rehabilitacija. Hvala što ste mi dokazali da je bezbrižnost moguće pronaći!'

U vikendici u Primoštenu trenutno uživa HRT-ova sportska novinarka Mirna Zidarić koja se također putem društvenih mreža pohvalila kako joj izgledaju bezbrižni dani.

‘Nakon svih iskušenja, potresnih trauma I preispitivanja valja uvijek iznova udahnuti sreću bivanja...’, rekla je Zidarić koja se jutrima budi uz pogled na more i okolne dalmatinske otoke.

Mlada Splitska glazbenica Antonija Dora Pleško s ekipom je pak pobjegla na Hvar. Zgodna crnka ohrabrila se te usudila okupati iako temperature još nisu toliko visoke.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Done✔️✔️✔️

Objavu dijeli Antonia Dora (@antoniadoraplesko)

Sunčane zrake u kupaćem kostimu upija sa svoje omiljene jadranske oaze glumica Katarina Baban. Ona se pak uputila u Tribunj, a najviše uživa biti na plaži.

Pjevač Luka Nižetić otplovio je do svoje mirne luke u Komiži na otoku Visu, gdje već nekoliko sezona vodi restoran. U društvu svojih kolega i partnera Luka se uvijek dobro zabavlja. Luka je također isprobao toplinu mora, no dalje od brčkanja tabana nije išao.