NA INSTAGRAMU

Dok Vedran Ćorluka slavi rođenje sina Viktora, Franka Batelić poručuje iz bolnice: 'Sada tek kreće avantura'

07.01.2020 u 11:04

Bionic
Reading

Na dan kada su se u Hrvatskoj održavali novi predsjednički izbori, pjevačica Franka Batelić imala je druge brige na pameti. U trenucima kada su Hrvati izlazili na birališta, Franka je bila u rađaoni i na svijet donijela zdravog dječaka, kojem su ona i suprug Vedran Ćorluka nadjenuli ime Viktor.

Nogometaš i nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka sa svojim je bliskim prijateljima i obitelji, u svom kvartu Sloboština, gdje je i odrastao, slavio rođenje svog sina Viktora, kojeg je u nedjelju, 5. siječnja, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet donijela njegova supruga, pjevačica Franka Batelić.

I dok on slavi, mama i sin pod budnim su okom liječnika koji prate prve dane novorođenčeta, ali i majke, kako bi bili u potpunosti sigurni da je sve u redu prije negoli ih otpuste kući.

Svoj Instagram Story Ćorluka je iskoristio da pokaže kako je proslavio Viktorovo rođenje, a Franka je na svom napravila sasvim drugo - zahvalila svima na lijepim željama i porukama i dodala kako se na svemu zahvaljuje i 'čuperak Viktor', a potom je poručila: 'Sad tek kreće avantura!'

Franka je to na Instagramu objavila u ranim jutarnjim satima, što ne treba čuditi. Vrijeme je to, što dobro znaju rodilje u hrvatskim bolnicama, koje majke imaju nakratko za sebe - kada se bebe odvode na kupanje i liječničku vizitu, a isto očekuje i njih. Pjevačici i njezinu sinu sada je još preostalo samo posljednje odbrojavanje do trenutka kada će glavni liječnik 'dati zeleno svjetlo' i dopustiti Vedranu Ćorluki da dvoje najvažnijih ljudi u svom životu napokon odvede - kući.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije