NAJLJEPŠA ČESTITKA

Franka Batelić nikad sretnija: 'Za koji dan kreće za nas nova priča, čije će prve stranice ispisati novi glavni lik'

31.12.2019 u 14:45

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati prije službenog početka 2020. godine, od stare, koja joj je donijela toliko sreće, na svoj se način oprostila Franka Batelić. Inače, pjevačicu i njezinog supruga, nogometaša Vedrana Ćorluka tek dani dijele do rođenja prvog djeteta - malenog dječaka

Ovo je doista bila godina u znaku Franke Batelić - mnoštvo hitova koje je objavila, snimanje spotova, kampanje, ali i ono najvažnije - trudnoća koja joj je doista obilježila posljednje mjesece.

Lijepa pjevačica trenutno se priprema za onu najvažniju ulogu u svom životu, ulogu majke, budući da je tek nekoliko dana dijeli od rođenja njezinog prvog djeteta, a što misli o desetljeću koji će uskoro biti iza nas, ali i protekloj godini, napisala je u podužem postu na svom Instagram profilu.

'Posljednji pozdrav 2019. Oproštaj od desetljeća koje me u svakom smislu oblikovalo, desetljeća koje me nije moglo više raniti, a istovremeno mi dati toliko mnogo. Škola mog života. I zato danas zahvalno slažem kolaž 2019. godine i moram zahvaliti svima koji su me podržali na glazbenom putu. Zbog vas nisam odustala i živjela sam svoje note svaki dan!

Nazdravljam zadnji put u ovom desetljeću koje zatvaram nikad sretnija, zahvalnija, s tisuću leptirića u trbuhu. Jer za koji dan kreće za nas nova priča, čije će prve stranice ispisati novi glavni lik. Svima vama, Sretna Nova 2020. i neka vas iznenadi i usreći baš kao što je mene 2019.'

  • +3
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…