OGRLICE S POTPISOM

Dok Trump obilazi sudnice, Melania je pronašla način da i sama nešto zaradi

25.04.2024 u 13:18

Bionic
Reading

Supruga Donalda Trumpa i bivša prva dama Amerike, Melania Trump, predstavila je i na društvenim mrežama nakit sa svojim potpisom koji prodaje putem svoje službene stranice

Dok Donald Trump pronalazi načine da ne izvuče deblji kraj u sudskim parnicama, ali i da još jednom osvoji glasove Amerikanaca, njegova supruga Melania Trump pronašla je način da i sama ostavi trag.

Na svom Instagram profilu predstavila je dizajnersku ogrlicu sa svojim potpisom, a čija je cijena 230 eura i prodaje se putem njezine službene stranice.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ogrlicu se u prodaji našla povodom Majčinog dana, a činjenica da je riječ o nakitu s Melanijim potpisom, ne čudi da postoji podjednak broj onih kojima se ogrlica sviđa i onih koji su to odmah povezali sa svime što radi i čime se bavi njezin suprug Donald Trump.

On trenutno brine o suđenju gdje se našao na optuženičkoj klupi zbog podmićivanja Stormy Daniels, a Melania je odlučila, barem javno, sve to izignorirati.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Inače, dizajnerska ogrlica Melanije Trump ima naziv 'Her Love & Gratitude' izrađenoj od pozlaćenog srebra. Lančić je podesive dužine, od 40 do 45 centimetara, te ima cvjetni privjesak promjera 2,5 centimetra gdje se na poleđini nalazi potpis Melanije Trump dok se prednja strana gravira po želji kupca.

'Poštujmo i slavimo sve majke s ljubavlju i zahvalnošću', jasna je poruka Melanije Trump na njezinom Instagram profilu.