KAKAV KIČ

Trump lansirao zlatne tenisice sa svojim potpisom i prodaje ih po nevjerojatnih 370 eura

18.02.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Zlatne visoke tenisice ukrašene detaljima američke zastave, koje se prodaju po 370 eura, predstavio je Donald Trump samo dan nakon kazne za prijevaru od gotovo 330 milijuna eura, a nazvao ih je 'Sneaker Con'. Reakcije javnosti na njegov novi poslovni pothvat i ne idu mu u prilog

Samo dan nakon što mu je sudski naloženo da plati gotovo 330 milijuna eura u suđenju za prijevaru u New Yorku, Donald Trump u Philadelphiji je lansirao svoju liniju tenisica koje je nazvao 'Sneaker Con'.

Nije bilo drugo ni za očekivati nego da će tenisice s njegovim potpisom biti u zlatnoj boji, a na sebi imaju i dizajn američke zastave, na što je Trump bio iznimno ponosan. No, reakcije su bile podijeljene, pa je na lansiranju dobio i glasno zviždanje, ali i navijanje.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'To je nešto što sam planirao 12, 13 godina. Mislim da će napraviti veliki uspjeh', poručio je Donald Trump. Okupljanje je nazvano The Greatest Sneaker Show On Earth! (Najveća revija tenisica na svijetu!), a iako je web stranica na kojoj se prodaju tenisice ustvrdila kako nema veze s Trumpovom kampanjom, bivši američki predsjednik naglasio je kako su ove tenisice njegov pokušaj da dopre do mlađih pristaša.

'Okrenut ćemo ovu zemlju na brzinu. Okrenut ćemo je naopačke i sjećat ćemo se mladih ljudi, ali i Sneaker Con tenisica.'

Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Donald Trump prodaje dvije verzije tenisica koje imaju slovo 'T' i brojku '45' sa strane, a uz to u prodaji su dostupni i kolonjska voda i parfem.

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju