nove poslovne prilike

Povukla se iz politike, no i danas Ivanka Trump zarađuje pravo bogatstvo

08.02.2024 u 14:10

Bionic
Reading

Kći bivšeg američkog predsjednika sada je često viđen gost na brojnim zabavama koje organizira elita, a preseljenje iz Washingtona u Miami čini se kao najbolja stvar koju je učinila za sebe i svoju obitelj

Kći Donalda Trumpa bila je velik dio očeve prethodne kampanje, ali ovaj se put drži po strani. Ivanka Trump sreću je pronašla daleko od Bijele kuće u Washingtonu, a svoje bogatstvo zarađuje na vrlo promišljen način.

Iako se isprva činilo kako ne podržava očevu političku karijeru, odlučila se posvetiti svojoj obitelji te napustiti stresnu dinamiku političkog života.

'Provela je četiri godine usredotočena na njihov posao u Bijeloj kući, a Ivanka i Jared sada uživaju u svom životu u Miamiju, odgajaju troje djece koja rastu, provode vrijeme i žive blizu obitelji', rekao je izvor za strane medije.

Ipak, život im nije sama uživancija, već i zanimljive poslovne prilike.

SENZACIONALNA IZDANJA

Teško je reći tko ima upečatljiviji outfit - Kim Kardashian ili Ivanka Trump

Pogledaj galeriju

'Ona radi na nekim investicijama u privatnom sektoru usredotočena na stvari u koje ona vjeruje i do kojih joj je stalo', otkriva izvor blizak obitelji koji je nadodao da obitelj volontira Rečeno nam je da Trump i njezina obitelj također volontiraju u lokalnoj zajednici.

Također, Ivanku u posljednje vrijeme možemo vidjeti kao gošću na brojnim zabavama koju organiziraju pripadnici elite.

na zabavi u Baselu

Nakon što je odlučila povući se iz politike, Ivanka Trump ne odvaja se od supruga Jareda

Pogledaj galeriju

Nedavno je viđena na proslavi rođendana zvijezda Jeffa Bezosa na Beverly Hillsu u Kaliforniji, gdje je partijala s Kim Kardashian, Beyonce, Oprah i ostalim slavnima, a također je prisustvovala na zabavi koju je organizirao guru noćnog života u Miamiju Dave Grutman tijekom Art Basel Miami Beacha u prosincu.

Par je također viđen kako prisustvuje zabavi koju je organizirao guru noćnog života u Miamiju Dave Grutman tijekom Art Basel Miami Beacha u prosincu.