vidi se da uživa

Sanja Doležal se javila s novim prizorima svog putovanja, fanovi joj pišu: 'Jesi li to ti?'

25.01.2024 u 08:48

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica jedno je od prepoznatljivijih i najvoljenijih poznatih domaćih lica. Uz svoju glazbenu karijeru postala je omiljena i zbog svojih voditeljskih ali i glumačkih angažmana. I na društvenim mrežama je dosta aktivna, a zadnjih dana uveseljava fotografijama sa zimskog odmora

Sanja Doležal je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala više fotografija iz Dubaija, koji je popularno odredište među našim slavnim licima. Među ostalim se može vidjeti da je posjetila Muzej budućnosti.

'Jedna od najljepših građevina na svijetu, čudesan Muzej budućnosti', istaknula je pjevačica pored fotografija modernističkog zdanja u kojem je vrijedno bilježila svaki korak unutrašnjosti. Posebno joj se svidio robotski pas, kao i humanoidnog srebrno-crnog robota.

Osobito ju je dojmila još jedna građevina koju je razgledala za koju je napisala da je 'čudesna i lijepa'.

Riječ je o Sheikh Zayed Grand Mosque ili Džamiji šeika Zajeda u Abu Dhabiju. Može primiti čak 40 000 vjernika, a u njoj se nalazi najveći tepih na svijetu kojeg je tkalo 1200 najboljih majstora. Za posjetu džamiji na sebi je imala bijeli hidžab i lanenu haljinu. Neki su fanovi bili oduševljeni ljepotom džamije, a neki su komentirali: 'Jesi to ti'?.

kao da ne stari

S razlogom je 'vječna djevojčica': Pogledajte kako se Sanja Doležal mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju