s devama usred pustinje

Sanja Doležal kakvu nikad nismo vidjeli: Na odmoru se odlučila i na - tetovažu

27.01.2024 u 11:32

Bionic
Reading

Popularna voditeljica i pjevačica vidno uživa na odmoru u Dubaiju u kojem je imala priliku prošetati pustinjom i susresti se s devama

Sanja Doležal proteklih dana uživa na atraktivnom putovanju u Dubaiju te svoje dojmove i zanimljive fotografije redovito dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

U posljednjem nizu fotografija jedna od najomiljenijih domaćih pjevačica i voditeljica odlučila je biti potpuno originalna pa smo je vidjeli u izdanju kao nikad prije.

Naime, Sanja je pozirala usred pustinje, dok je ležerno ležala na pijesku, noseći zeleni hidžab i za ova područja tradicionalnu bijelu haljinu. No, svemu je dala dašak modernosti jednim jednostavnim detaljem - sunčanim naočalama umetnutim u prorez dugačke lanene haljine.

Također, obožavateljima je pokazala i blizak susret s devom koju je nasmiješena vodila pustinjom te se odlučila i na (jednokratnu) cvjetnu tetovažu na ruci koju joj je izradila lokalna umjetnica.

  • +10
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

'Pustinje je sve manje, ali je veličanstvena', napisala je u opisu.

Jučer je posjetila Muzej budućnosti i Džamiju šeika Zajeda u Abu Dhabiju, veselo pozirajući u hidžabu, ne skrivajući oduševljenje ljepotom muslimanske arhitekture.