DUGO GA NISMO VIDJELI

Dok Severina svoje probleme rješava na sudu, njezin suprug Igor Kojić uživa na Jadranu u ugodnom ženskom društvu

14.09.2020 u 10:47

Bionic
Reading

Iako su bračne trzavice nedavno riješili te javnosti obznanili da su i dalje u sretnom braku, Severinu i Igora Kojića i dalje se ne može vidjeti zajedno u javnosti. Dok pjevačica rješava zakazane sudske parnice, koje ima s bivšim suprugom Milanom Popovićem, Igor Kojić uživa na Jadranu u zanimljivom društvu

Zajedničkom fotografijom, kojom je suprugu čestitala 33. rođendan, Severina je prije dva mjeseca pokušala javnosti prikazati kako je u njezinu braku s Igorom Kojićem sve pod kontrolom te da su u dobrim odnosima.

Međutim pjevačica već dosta dugo nije viđena s Igorom u javnosti, a dobro je poznato i to da je provela ljeto s prijateljicama.

Prije nekoliko dana Severinu smo vidjeli u Zagrebu kako odlazi na još jednu u nizu parnica s bivšim suprugom Milanom Popovićem u pratnji svog odvjetničkog tima.

Za to vrijeme Igor je očito uživao na Jadranu, ne obazirući se na probleme svoje voljene. Sada se Kojić nakon dugo vremena pokazao na Instagramu te objavio fotografiju iz Skradina, na kojoj pozira sa sestričnom Katjom.

'Sestra je poklon srcu', poručio je uz fotografiju na kojoj zagrljeni poziraju okupani suncem i morem u pozadini.

Severina na ročištu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX