idealno osvježenje

Dok se većina kupa u sunča, Anita i Ana uživaju u nešto hladnijim krajevima

30.06.2021 u 20:01

Bionic
Reading

I dok se brojne poznate dame hvale svojim morskim idilama i pažnju privlače svojim ovoljetnim modelima kupaćih kostima na društvenim mrežama, ima onih koji su od paklenih vrućina i toplinskih udara pobjegli na sjever Europe. Obje se trenutno nalaze u zemljama svojih partnera

Ana Maras Harmander dugo je boravila na Visu, Molatu i Spltu odakle je stalno objavljivala fotografije, a onda je nakon godinu i pol dana doputovala u Švedsku kod roditelja svog supruga Johna Harmandera. Sada svoje pratitelje i prijatelje svakodnevno časti bajkovitim prizorima s raznih tamošnjih destinacija.

'Sin mi nije vidio baku i djeda predugo', priznala je nedavno glumica Satiričkog kazališta Kerempuh za Slobodnu Dalmaciju pa je njezina obitelj jedva dočekala da se otisnu na ovo putovanje. Da istinski uživaju, dokazuju broni prizori koje pokazuje svima. Rekla je da je trenutno okupirana snimanjem za domaću televiziju, planira i nekolikosvojih projekata, a u međuvremenu je završila za projektnog menadžera EU fondova.

Anita Dujić Broadfoot također je otputovala u zemlju svog supruga, Škotsku. Ondje danima gušta u tamošnjim prirodnim ljepotama sa suprugom Duncanom Broadfootom i preslatkom kćerkicom Lily. Nedavno je za tportal pričala na temu majčinstva.

'Ja sam ona stroga, a on onaj koji popušta. Valjda tako mora biti, neki balans. Duncan je potpuno zaluđen njome, dovoljno je da ga samo onako slatko pogleda i on je gotov dok sam ja već puno tvrđi orah, no ja sam stalno s njom i moram biti bad cop', rekla je nekadašnja manekenka, danas dizajnerica nakita i dekoraterka seta.