U SPLITSKOM KBC-U

Glumica Ana Maras Harmander javila se iz bolničkog kreveta: 'Bezbrižan odlazak na posao koji volite, završi u bolnici na hitnom prijemu’

03.09.2020 u 19:12

Bionic
Reading

Glumica koju znamo iz serija ‘Kud puklo da puklo’, ‘Larin izbor’, ‘Stipe u gostima’, ali i filmskim i kazališnim ulogama završila je na hitnom prijemu splitske bolnice na Firulama

‘U životu se znaju dogoditi situacije koje ne bi predvidjeli ni mistici, ali se svakodnevno događaju. Na primjer, bezbrižan odlazak na posao koji volite završi u bolnici na hitnom prijemu, dvaput u mjesec dana zbog dva, naizgled, različita razloga, a zapravo je sve povezano. I sve je s razlogom, ali je spašavanje života kojeg tog dana kad ste otišli na posao nije ugrožavalo ništa’, započela je svoju ispovijest na društvenim mrežama glumica Ana Maras Harmander uz što je priložila fotografiju iz bolničkog kreveta.

Ana je završila na hitnom prijemu splitske bolnice, a iako tada nije znala razlog svog dolaska, kasnije su joj potvrdili kako sve ima veze s ozljedom od prije mjesec dana.

Podsjetimo na otvaranju manifestacije ‘Ka Kultura’ u tučepskom zaseoku Srida Sela urušila se scenografija, a njezini su dijelovi ozlijedili glumicu Anu.

Premda se činilo da se uspješno oporavila, Ana je obznanila da njezino liječenje još traje, a mnogi pratitelji i prijatelji na društvenoj su joj mreži izrazili želje za skorim izlječenjem, među ostalima i njezina dobra prijateljica Marijana Batinić, Iva Radić, Damir Kedžo i mnogi drugi.

‘Zdravo tijelo, zdrav duh. I tako, nakon dva dana na jednom odjelu te već petnaest dana na drugom odjelu jedne te iste bolnice, pritom u jeku pandemije, ono sto vidiš je neizmjerna predanost i napor, stručnost i empatija ljudi koji spašavaju živote svakodnevno. Vjerujte, ne čine to zbog novca ili slave, već iskrene potrebe. Pišem ovo da ih malo bolje razumijemo, da ih ne osuđujemo, da ih pokušamo shvatiti ili da se bar na tren stavimo u njihove cipele. Njima je svaki život vrijedan. Svaki! Jednako! I htjela sam im reći hvala! Hvala, pozdrav s mora’, zaključila je 39-godišnja Splićanka.