SASVIM ISKRENO

Anita Dujić progovorila o svom vjenčanju, promjeni prezimena, ali i otkrila kako je svoj zaručnički prsten - redizajnirala

28.03.2021 u 13:52

Bionic
Reading

Nakon vjenčanja u tajnosti za oca svog djeteta Duncana Broadfoota, bivša manekenka vratila se svojim poslovnim obvezama i trenutno snima kampanju za nakit koji sama dizajnira. Upravo tamo su je 'uhvatile' i kamere, pred kojima je ispričala mnoge zanimljive detalje

Bila je jedna od naših najtraženijih manekenki, a onda se odlučila na zaokret - Anita Dujić posljednjih se godina bavi dizajniranjem nakita, ali i brigom oko svoje male, tročlane obitelji - supruga Duncana Broadfoota i dvogodišnje kćerkice Lily.

Za svog partnera i oca kćeri Anita se nedavno i udala, pa se sada više ne preziva Dujić, već Broadfoot, a upravo je o svemu tome progovorila i pred kamerama IN magazina. Prvo što je otkrila je da je svoj zaručnički prsten - redizajnirala:

'Zapravo me je iznenadio, ali koristila sam isti kamen, samo sam malo promijenila dizajn', priznala je Anita dodajući kako je ona sama minimalist kada je nakit u pitanju. Što se samog vjenčanja tiče, ono je održano u Škotskoj krajem prosinca, i to usred lockdowna.

'Bilo je jako posebno, drugačije. Nešto što ćemo sigurno prepričavati djeci i unucima, vjenčanje usred pandemije gdje je bila samo šačica najužih ljudi. Bila sam jednim dijelom tužna jer moji nisu mogli doći, nisu mogli putovati, a bilo mi je posebno emotivno kad sam došla pred kapelicu i kad su svirale gajde. Baš je bilo jako romantično.

  • +3
Anita Dujić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

I Lily je bila uzbuđena, nije znala što se točno događa, ali je znala da se nešto događa. Bila je važna u haljinici kao flower girl, premda ništa nije napravila, samo je jurila okolo', otkrila je Anita Broadfoot, dodajući kako je njezina dvogodišnjakinja poprilično živahna i sve je veliki izazov s njom, posebice jer nema baka-servis, a i suprug joj je često na službenom putu.

'Jako je živa, znatiželjna, voli pjevati, miješa hrvatski i engleski. Počela nas je već i zezati, sad bira koje će cipele. Bit će veselo', zaključila je.