PARNICA POČINJE USKORO

Dok se princeza Haja bori za djecu, šeik Muhamed objavljuje pjesme sa znakovitim porukama

01.08.2019 u 10:49

Bionic
Reading

Visoki sud u Londonu napokon je odredio datum početka brakorazvodne parnice, a za to vrijeme odbjegla princeza Haja svakog je dana na drugom sudu, gdje pokušava napraviti sve kako bi zaštitila svoju djecu i dobila puno skrbništvo nad njima. Za razliku od nje, njezin uskoro bivši suprug, vladar Dubaija, šeik Muhamed al Maktum objavio je na Instagramu pjesmu koja u sebi, očito, sadrži poruku za njegovu šestu suprugu

Nakon što je odradila prvi dio saslušanja oko skrbništva nad djecom, princeza Haja ponovno je stigla na sud u Londonu, gdje drugi dan za redom, u pratnji odvjetnice Fione Shackleton sucu daje dokaze kako bi upravo njoj bilo dodijeljeno skrbništvo nad njihovo dvoje djece.

  • +10
Princeza Haja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na tom drugom saslušanju ujedno je donešena i odluka da će 11. studenog i službeno započeti njihova brakorazvodna parnica, na kojoj će princeza Haja zasigurno ustrajati u svojoj namjeri da 11-godišnju Džalilu i sedmogodišnjeg Zajeda britanski sud 'spasi' u namjeri njihovog oca da ih vrati u Dubai.

Njezin strah je opravdan budući da je, kako je otkrila, njezinoj 11-godišnjoj kćerki već dogovoren brak. S druge strane, šeik Muhamed ne odustaje od toga da se djeca momentalno vrate pod njegovo skrbništvo u Ujedinjene Arapske Emirate, a osim toga, iznenadio je javnost nakon što je na Instagramu objavio pjesmu kojom je očito želio nešto i poručiti svojoj šestoj supruzi, odbjegloj princezi Haji.

U ovoj pjesmi spominju se 'borbe mačevima', ali i prevladavanje svih teških izazova. Ovo nije prvi put da se vladar Dubaija obraća princezi Haji putem pjesama, jer je to već napravio u lipnju, nakon što se doznalo za njezin bijeg, kada je pjesmom poručio: 'Dao sam ti povjerenje, a ti si napravila najveću pogrešku - lagala si me.'