za dan očeva

Dok mu Jennifer Lopez piše hvalospjev, Ben Affleck se provodi s Jennifer Garner

17.06.2024 u 11:09

Bionic
Reading

Druženja Bena Afflecka i Jennifer Garner sve su češća, a bivša supruga često ga posjećuje i u njegovom privremenom domu koji je smješten blizu kuće u kojoj ona živi s njihovom djecom

Dan očeva bio je sjajna prilika za hvalospjeve na Instagramu, a jednu objavu lijepih riječi posvetila je i Jennifer Lopez svom suprugu Benu Afflecku. Budući da je rastava ovih zvijezda sve izglednija, potez popularne pjevačice mnoge je začudio, posebice jer taj dan par uopće ni nije proveo zajedno.

'Naš heroj', napisala je Lopez na Instagramu uz snimku Bena iz njegovog akcijskog filma Pearl Harbor iz 2001. godine. Iako se Lopez navodno trudi spasiti odnos s Affleckom, on je Dan očeva proveo sa svojom bivšom suprugom s kojom dijeli troje djece.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Dok je Lopez tipkala čestitku, u Benovu privremenu rezidenciju u Brentwoodu stigla je Jennifer Garner koja se pokazala kao velika podrška bivšem suprugu u ovom izazovnom razdoblju.

'Ona u potpunosti podržava njihovu vezu i ne želi ništa više nego da on bude sretan', rekao je izvor u svibnju komentirajući stavove Jennifer Garner o novom braku Bena Afflecka. U posljednje je vrijeme sve češće možemo vidjeti kako provodi vrijeme s bivšim suprugom, a s njima su često i njihova djeca.

Affleckova privremena rezidencija smještena je bliže domu u kojem živi Garner s njihovom djecom, a provođenje vremena s djecom navodno je iznimno važno Afflecku.

konačan kraj?

Jennifer Lopez snimljena bez vjenčanog prstena

Pogledaj galeriju