svi na okupu

Jedna stvar ujedinila je Bena Afflecka i J.Lo, ali i njegovu bivšu suprugu Jennifer Garner

13.06.2024 u 23:36

Bionic
Reading

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su kako nose vjenčano prstenje, unatoč brojnim glasinama o njihovom predstojećem razvodu. Par se bračne razmirice na kratko ostavio po strani te se ujedinio povodom proslave diplome Benovog sina Samuela, a obiteljskom okupljanju pridružila se i Benova bivša supruga Jennifer Garner

Jennifer Lopez nedavno se pridružila Benu Afflecku i Jennifer Garner kako bi proslavili važan događaj u njihovoj proširenoj obitelji. Naime, ove srijede Jennifer Lopez i Jennifer Garner viđene su kako ulaze u Benovu iznajmljenu kuću u Brentwoodu. Povod je bila proslava diplome 12-godišnjeg Samuela, sina kojeg Ben ima iz braka s Jennifer Garner.

Ranije tog dana, 51-godišnji Ben Affleck i 54-godišnja Jennifer Lopez viđeni su kako nose svoje vjenčano prstenje dok su prisustvovali Samuelovoj ceremoniji dodjele diploma. Inače, Ben Affleck ima troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner: sina Samuela te starije kćeri , 18-godišnju Violet, i 15-godišnju Seraphinu. Jennifer Lopez je mama 16-godišnjim blizancima Maxu i Emme, koje je dobila u braku s bivšim mužem Marcom Anthonyjem.

A ovo nije prvi put da su J.Lo i Ben prisustvovali obiteljskom događaju, i to usred njihove bračne krize. Ranije ovog mjeseca, Jennifer Lopez je podržala Samuela i stigla na njegovu košarkašku utakmicu, a ona i Ben čak su i razmijenili poljubac u obraz, koji je mnogima bio pak dosta 'usiljen'.

  • +10
Jennifer Lopez i Jennifer Garner stižu u Benovu kuću Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Dobar je znak da su bili zajedno na utakmici,' rekao je izvor za magazin People u to vrijeme.

Tri dana ranije, slavna pjevačica i glumica prisustvovala Violetinoj maturalnoj svečanosti, a ona i Affleck držali su se za ruke tijekom te prigode. Početkom ovog tjedna izvor je za magazin People rekao da su Jennifer Lopez i Ben Affleck ostali unatoč svojim bračnim problemima. 'Još uvijek su prijatelji i viđaju se svakih nekoliko dana', rekao je insajder.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U trenutku kada Affleck i J.Lo imaju problema u braku, nešto manje od dvije godine otkako su se vjenčali, izvor je za People rekao kako njegova bivša supruga Jennifer Garner 'želi najbolje za svog bivšeg muža'. 'Ona ga želi sretnog i zdravog kako bi mogao biti najbolji mogući tata', rekao je insajder.

Izvor je dodao da se Jennifer Garner, koji izlazi s predsjednikom i izvršnim direktorom Cali Groupa Johnom Millerom, sviđa što J.Lo živi zdravim načinom života i podržava Benovu trijeznost.

  • +5
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Ben Affleck i Jennifer Garner vjenčali su se 2009.godine Bivši par objavio je prekid 2015. i službeno podnio zahtjev za razvodom braka u travnju 2017., a razvod je finaliziran sljedeće godine. Jennifer Lopez i Ben Affleck 2001. godine su obnovili svoju romansu s početka 2000-ih, a vjenčali se u srpnju 2022. Par posljednjih tjedana živi odvojeno, tako je Lopez sama promovirala svoj film Atlas u L.A.-u i Meksiko, dok je Affleck nastavio snimati svoj nadolazeći projekt The Accountant 2 u L.A.-u.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević