opet je van hrvatske

Dok mnogi naši poznati lješkare po domaćoj obali Saša Lozar je sa svojim 'curama' na egzotičnom putovanju

03.08.2022 u 23:17

Bionic
Reading

Glazbenik i radijski voditelj i ove godine se nagradio odmorom iz snova. Sa suprugom Marinom te njihovom kćeri Evom stigao je u Egipat odakle se javio fanovima, a gdje je prošle godine u rujnu proslavio godišnjicu braka

Saši Lozaru se toliko svidio boravak u Egiptu da je i ove godine ondje odlučio napuniti baterije. Odmah se javio svojim pratiteljima i pokazao kako sretna obitelj uživa. 'Fino ste se uklopili… uživajte', poručila im je Barbara Kolar.

Glazbenik i radijski voditelj pokazao je i kako izgleda pogled iz njihove sobe. 'Jako volimo putovanja i putujemo kako nam obaveze i budžet dozvoljavaju. Volim tu različitost, autentičnost zemalja, kao i upoznavanje ljudi. Priznajem da na kraju najviše volim pod prstima osjetiti Jadran', izjavio je ranije za Novi list.

Podsjetimo, Saša i Marina vjenčali su se 2005. godine, a kao kruna ljubavi stigla im je kći Eva. Pjevač je svojedobno za svoju životnu suputnicu izjavio da je 'dobra osoba, potpuno neiskvarena te da se danas vrlo rijetko može sresti iskrena osoba kakva je ona'.

  • +4
Saša Lozar Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX