čari venecije

Pjevač i HTV-ov voditelj s obiteljima otputovali kako bi uživali u karnevalskom ugođaju

01.03.2022 u 13:04

Bionic
Reading

'Plutajući' romantični grad otočića povezanih mostovima bogat je poviješću, kulturom ali i šarenilom pod maskama. Poznato je da karneval u Veneciji predstavlja najpoznatije karnevalsko događanje na svijetu. Proteklih dana posjetili su ga pjevač Saša Lozar i voditelj 'Dobro jutro, Hrvatska', Ognjen Golubić

Venecija je jedan od najljepših gradova na svijetu, a posebnu energiju zbog karnevala najbolje se može doživjeti tijekom veljače. U to vrijeme taj grad oživi na samo njemu svojstven način, a ove godine su se ondje uputila i dva poznata lica.

Saša Lozar u Veneciju je doputova u društvu supruge Marine i kćeri Eve. S više idiličnih fotografija pokazao je da je dobro raspoložena obitelj guštala u šetnji gradom okupanimm suncem i raznim delicijama u tamošnjim restoranima.

I HTV-ovac Ognjen Golubić je svojim je 'curama', partnericom Bojanom Štetić i kćeri Dugom proteklih dana 'potegnuo' do Venecije. Jednu od objava je opisao riječima iz jednog od najživopisnijih vodiča (Tiziano Scarpa, 'Venecija je riba'): 'Venecija može biti smrtonosna. U povijesnoj jezgri, estetska radioaktivnost vrlo je visoka. Svaki letimični pogled zrači ljepotom, naizgled samozatajnom: itekako podmuklom, neumoljivom'.

Voditelj je svoj boravak u Italiji iskorisio i radno. Snimio je i zanimljiv video materijal kojeg je pokazao u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' u utorak ujutro.

  • +2
Ognjen Golubić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL