NESTAŠNI GLUMAC

Dok Katie Holmes čeka doma, Jamie Foxx uživa u partijanju

06.03.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Svoju vezu već posljednjih pet godina trude držati podalje od medija, no Jamie Foxx i Katie Holmes u posljednjih su nekoliko mjeseci itekako dali do znanja da su ozbiljni. Ipak, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara nisu se pojavili kao par, već je Jamie partijao, dok je Katie gledala televizijski prijenos kod kuće

Nakon četiri godine skrivanja, slavni glumački par prošlo je ljeto napokon potvrdio svoju ljubavnu vezu. Držeći se za ruke, Jamie Foxx i Katie Holmes prošetali su plažom u Malibuu i tako dali do znanja da se više ne namjeravaju tajno viđati.

Od tada su njihova ljubav i susreti pod još većim povećalom te ih paparazzi fotografi prate u stopu. Interni dogovor sretnih ljubavnika je da neće javno pričati o svom odnosu zbog čega često krenu razne glasine o navodnim problemima.

  • +12
Jamie Foxx i Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, nagađanja da nešto nije u redu potaknuli su na samu večer dodjele najvažnije filmske nagrade Oscar, na kojoj se Katie kao istaknuta holivudska glumica nije ni pojavila. Međutim Foxx je došao, a pritom se i dobro zabavio. Tome svjedoče brojne fotografije nastale na after partyju gdje je uživao u druženju s raznim ljepoticama.

Congratulations to all of the nominees and winners!!!!!!! 💗

Objavu dijeli Katie Holmes (@katieholmes212)

Dok je on veselo plesao do kasno u noć u Los Angelesu, njegova djevojak Katie Holmes večer je provelu društvu kćerke Suri ispred TV-a i to na drugom kraju zemlje, u New Yorku. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz svog doma i pokazala kako prijenos Oscara gleda s kćerkicom Suri koju je dobila tijekom braka s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. 'Čestitam svim nominiranima i dobitnicima', stajalo je ispod objavljene fotografije.

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Objavu dijeli Katie Holmes (@katieholmes212)

  • +3
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia