TOTALNI KULER

Jamieja Foxxa su upitali za Katie Holmes, a njegova reakcija je urnebesna

18.02.2018 u 15:47

Bionic
Reading

Čini se da glumac Jamie Foxx doslovno nema komentara na sva pitanja vezana za Katie Holmes. Slavni oskarovac iznenada je napustio televizijski intervju za emisiju SportsCenter ESPN-a kad je novinar Michael Smith spomenuo slavnu glumicu i njegovu dugogodišnju djevojku

'Znam da ste pripremljeni za utakmicu jer sam vidio fotografije. Jeste li vi i Katie Holmes igrali košarku na Valentinovo?, upitao je novinar.

No, Foxx, koji je u vezi s glumicom od 2013, u tom je trenutku samo smireno skinuo slušalice i mikrofon ispred kamera bez ijedne izgovorene riječi.

'Uhh, jesmo li ga izgubili? Čini se da je spreman za igru', dodao je novinar dok je glumac ležerno odšetao do sredine terena i počeo se zagrijavati za utakmicu.

Jedan od najtajanstvenijih parova u Hollywoodu nikad nije javno progovorio o svojoj vezi.

'Vaza Jamieja i Katie nije tajna, ali samo oni žele da bude ispod radara. Ništa ne skrivaju, ali Jamie svoj privatni život drži podalje od javnosti i gotovo nikad ne priča medijima o njemu', rekao je izvor blizak glumcu za časopis People.

  • +5
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezu su započeli godinu dana nakon razvoda Katie Holmes od Toma Cruisea. Otada se Katie i Jamie tajno viđaju u stanovima i hotelima diljem New Yorka, a 2016. oboje se pojavljuju na koncertu Barbare Streisand u New Yorku i tada šuškanja o njihovoj romansi postaju sve češća. U travnju prošle godine, slučajni ih je prolaznik slikao tijekom večere u jednom od njujorških restorana i objavio to na društvenim mrežama. U rujnu prošle godine viđeni su u romantičnoj šetnji plažom Malibu u Kaliforniji, držeći se za ruke, čime su dali do znanja da svoju vezu više ne skrivaju.

  • +21
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sretni su zajedno, samo se time ne razmeću. Jamie će sve učiniti da održe veze u diskreciji. To je njegov način i to tako funkcionira. On bi bio najsretniji da zauvijek mogu vezu održati u tajnosti, rekao je izvor za People.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia