IVAN I LEON

Dok Ivica Kostelić jedri rutama trgovaca kavom prema Južnoj Americi, njegova Elin zna koji je najbolji način da zabavi sinove

18.11.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Zajedno s Francuzom Callisteom Antoineom na jedrilici Croatia Full of Life, najbolji hrvatski skijaš u povijesti, Ivica Kostelić, natječe se u jedriličarskoj utrci dvojaca Transat Jacques Vabre. A dok je on nasred oceana, njegova supruga Elin Kostelić brine se o njihovo četvero djece

Kada je započinjala vezu sa najboljim hrvatskim skijašem u povijesti, bivša islandska skijašica Elin Kostelić bila je svjesna da će mu sport uvijek biti pri samom vrhu ljestvice životnih prioriteta. A kada nije na skijaškim stazama, Ivica Kostelić uživa u jedrenju, pa trenutno sudjeluje u jedriličarskoj utrci i nalazi se nasred Atlantskog oceana.

A dok on pazi da na jedrilici ništa ne krene po zlu i da osvoje čim bolji rezultat, Elin brine o njihovo četvero djece. Naime, tijekom sedmogodišnjeg braka par je dobio prvo 2014. sina Ivana, da bi dvije godine kasnije stigao i Leon, a sreća je bila potpuna kada su u ožujku 2020., nekoliko dana prije velikog zagrebačkog potresa, rođene i blizanke Jana i Kata.

Njih dvije još su premale za igranje društvenih igara, no zato s dječacima Elin rado provodi slobodne trenutke. Kako je otkrila na Instagram Storyju, večer je odlučila provesti upravo igrajući se s njima i to popularnu kartašku igru Crni Petar. A kako bi zadovoljstvo bilo potpuno, skuhala im je svima čaj i upalila glazbu.

Sudeći po zadovoljnim licima Ivana i Leona, mama je dobro odabrala kako će provesti večer.

  • +2
Elin Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL