ODUŠEVLJENJE NA INSTAGRAMU

Sretna obitelj: Elin Kostelić sve je raznježila divnom fotografijom s kćerkicom

23.10.2021 u 11:33

Bionic
Reading

Supruga Ivice Kostelića, lijepa Islanđanka Elin, nije jako aktivna na društvenim mrežama no kad god nešto objavi, izazove pravu euforiju

Plavokosa Elin koja se i sama nekad bavila skijanjem, ima pune ruke posla oko svoje obitelji, koju čine dva sina i dvije kćeri, Kata i Jana.

Zgodna supruga Ivice Kostelića, dirnula je sve crno-bijelom fotografijom koju je objavila na svojem Instagram profilu koja je u kratkom roku zaradila puno lajkova.

Riječ je o fotografiji na kojoj Elin u naručju drži kćerkicu Katu koja je na svijet došla prošle godine sa sa svojom sestricom, blizankom Janom. 'Mamma & Kata', napisala je pored lijepe fotografije Elin zahvalivši se Marku Tušeku, autoru.

Nije dugo trebalo čekati na oduševljene komentare brojnih pratitelja supruge Ivice Kostelića.

'Divne', 'Prekrasna fotografija', 'Jedna je mama', glasili su neki od komentara Elininih obožavatelja.

  • +4
Ivica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Inače, najmlađe članice obitelji Kostelić, u medijima su se našle odmah nakon rođenja jer su rođene u Petrovoj bolnici i boravile tamo za vrijeme velikog zagrebačkog potresa prošle godine, nakon čega su, ranije nego što je to uobičajeno, s mamom puštene kući jer je bolnica dosta nastradala.

Naš proslavljeni skijaš i njegova supruga, Islanđanka Elin Arnarsdottir upoznali su se još 2006. godine, kada se ona bavila natjecateljskim skijanjem, a 2014. su se vjenčali u Zagrebu u Crkvi Sv. Marka te su ponosni roditelji četvero djece.

Uz najstarijeg, prvašića Ivana, tu je i dvije godine mlađi Ivan, a obitelj je prošle godine u ožujku dobila dvostruko pojačanje kada su se rodile blizanke, djevojčice Kata i Jana.