ZVIJEZDE PJEVAJU

Dok Ella Dvornik tuguje zbog ispadanja iz showa, mama Danijela ne može sakriti sreću, a evo i zašto

31.03.2019 u 12:01

Bionic
Reading

Zajedničkom odlukom žirija i publike Ella Dvornik i njezin pjevački partner Goran Bošković u subotu su napustili show 'Zvijezde pjevaju'. Dok je Ella tugu gasila u izlasku s društvom, njezina mama Danijela Dvornik presretna je što je Ella ispala iz glazbenog natjecanja

Sinoć su popularni HRT'ov show 'Zvijezde pjevaju' napustili Ella Dvornik i Goran Bošković. Usprkos tome što je Ella svojom izvedbom očeve balade dirnula žiri, nije uspjela osvojiti dovoljan broj glasova da bi prošla u šestu emisiju. Naša uspješna travel blogerica nije krila razočarenje ispadanjem iz showa, no tuga je kratko potrajala, obzirom da je Ella poraz odlučila proslaviti u velikom stilu.

Nakon završetka emisije, Ella se s novopečenim suprugom Charlesom Pearceom i nekolicinom prijatelja koji su je bodrili u studiju uputila u zagrebačku kavanu Johann Franck, gdje je slavlje uz pokoju čašu piva potrajalo do sitnih sati.

'Ispali smo sa stilom. Srećo moja hvala ti za sve', napisala je Ella na Instagramu, posvetivši post svom mentoru iz showa Goranu Boškoviću.

I dok je 28-godišnja Ella tugovala zbog ispadanja iz showa, Danijela Dvornik je slavila. 'Ja sam sretna što je ispala, napokon slobodni vikendi! Yeaaaa', napisala je Danijela je na Facebooku, aludirajući na to što sada konačno više ne mora vikende provoditi čuvajući unučiću Balie Dee, dok Ella i Charles vrijeme provode na snimanju emisije.

Sigurni smo kako se Danijela samo šalila, obzirom da svaki slobodni trenutak koristi za posjet svoje mezimice. Ella je maminu poruku odmah podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama i dobro ih nasmijala, uključujući i donedavnog kolegu iz showa Dinu Jelusića koji je sa svojom pjevačkom partnericom Tarom Thaller sinoć briljirao izvedbom pjesme 'Rock and Roll'.

  • +27
Show Zvijezde pjevaju napustili Ella i Goran! Izvor: HRT / Autor: DARIO NJAVRO (HRT)