DJEVOJAČKA zabava

Poput scene iz holivudskog filma: Ella Dvornik provozala se limuzinom uz šampanjac i najbolje prijateljice

29.03.2019 u 11:17

Bionic
Reading

Kako je i najavila, kći kralja funka Ella Dvornik u četvrtak je održala djevojačku zabavu. U društvu nekoliko bliskih prijateljica poznata blogerica sjajno se provela

Za razliku od ostalih klasičnih mladenki koje prvo održe svoju djevojačku, oproštajnu zabavu, a potom uplove u bračnu luku Ella Dvornik malo je promijenila redoslijed.

Popularna blogerica prvo je otputovala na medeni mjesec u Meksiko, onda je u veljači održala iznenadno vjenčanje u Las Vegasu, a sada je došao red na djevojačku.

Nekoliko Ellinih najboljih prijateljica, među kojima i Andrea Andrassy, pripremile su iznenađenje za zvijezdu večeri. U četvrtak u popodnevnim satima krenula je povorka u limuzini po Ellu, a unutra su je dočekali s raznim rekvizitima, isprintanim novčanicama po cijelom automobilu i čašama šampanjca.

  • +2
Djevojačka Elle Dvornik Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

Veselo društvo uputilo se potom na iznajmljeno imanje koje je bilo dekorirano u prigodnom tonu. Djevojke su partijale do dugo u noć, a cijelu atmosferu pokazale su putem Instagram profila.

'Sinoć smo proslavile moju djevojačku sa zakašnjenjem. Cure su se potrudile sve organizirati, nisam prstom makla. Bilo nam je predivno i zabavno i sve je bilo ko u filmu. Prava djevojačka', napisal je ponosno Ella.