ISKREN OSMIJEH

Dobro raspoložena kraljica Elizabeta: Evo što ju je toliko razveselilo

09.05.2018 u 19:21

Bionic
Reading

Ako ste se pitali što radi britanska kraljica kada ne radi, odnosno kada nije na službenim večerama, primanjima gostiju ili na ostalim kraljevskim angažmanima koji uključuju njezinu nazočnost, sada je i to poznato. Kraljica Elizabeta II pokazala je da zna uživati u slobodnom vremenu i otkrila što je istinski veseli

Vladarica britanske krune, kraljica Elizabeta II pojavila se u srijedu na posjedu svog dvorca Windsor gdje se već tradicionalno održava izložba konja i to od davne 1943. godine. To je ujedno i jedan od najomiljenijih kraljičinih događaja koji gotovo nikada ne propušta, a ove godine stigla je sama u pratnji svojih pomoćnika.

Njezin suprug princ Philip, koji joj inače pravi društvo na svim ovakvim događajima, trenutno se oporavlja od operacije kuka pa je ove godine propustio uglednu izložbu na kojoj se prikazuju neki od najljepši konja jahača u Velikoj Britaniji.

  • +8
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U neformalnom tonu, kariranoj suknji i svijetlo plavoj vestici na kopčanje te crnoj lakiranoj torbici britanskog brenda Launer, čijim je modelima vjerna preko 60 godina, kraljica je stigla u vrtove dvorca i zasjela na postolje ispred kojeg su se prošetale ove plemenite životinje.

Cijeli događaj toliko je obradovao 92-godišnju vladaricu koja nije skidala osmijeh s lica, što je ujedno i jedna od rijetkih prilika da je vidimo u ovakvom raspoloženju. Na gotovo svim kraljevskim angažmanima uglavnom je ozbiljna lica i u vrlo formalnim izdanjima.

U jednom trenutku ovoj dugovječnoj britanskoj kraljici postalo je malo hladno pa su joj pomoćnici dodali prsluk, u kojem smo je nedavno mogli vidjeti i kada je helikopterom stigla na posjet Kensingtonske palače, vidjeti svog šestog praunuka, princ Louisa.

  • +6
Kraljica Elizabeta II sa šalom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.