PUTUJE U VELIKOM STILU

Kraljica Elizabeta helikopterom došla u prvi posjet praunuku Louisu

02.05.2018 u 12:57

Bionic
Reading

Devet dana nakon što je Kate Middleton na svijet donijela treće dijete, princa Louisa, engleska kraljica Elizabeta II stigla je u posjet praunuku. U maniri prave vladarice, u Kensingtonsku palaču sletjela je službenim helikopterom

Britanska kraljica Elizabeta II koristi službeni helikopter u iznimno bitnim situacijama, pa je tako i u prvi posjet svom šestom praunuku, princu Louisu, stigla upravo njime.

Vožnja je trajala 40 minuta, od dvorca Windsor do Kensingtonske palače, gdje je sletjela na travnjak. Tamo ju je čekao službeni automobil Range Rover, kojim je došla ravno pred odaje kraljevskog para.

  • +3
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz pratnju pomoćnika i službenog osoblja, 92-godišnjakinja je došla vidjeti treće dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton. Maleni nasljednik, ujedno peti u redu za tron, rođen je prije devet dana u bolnici St. Mary u Londonu. Istoga dana u naručju svoje majke otišao je kući te je dobio najbolju moguću njegu.

Prvi koji su vidjeli malenog princa bili su baka Carole Middleton, a potom i djed, princ Charles.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Za razliku od njih, kraljica Elizabeta II očito je čekala da se i mama i sinčić odmore i priviknu na novonastalu situaciju i tek onda je došla vidjeti bebicu.

S maramom preko glave i u vrlo neformalnom izdanju, vladarica britanske krune došla se podružiti s unukom i praunucima. Brižna Elizabeta donijela je i buket cvijeća vojvotkinji Kate.

  • +23
Princeza Charlotte, 3. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Simboličan posjet najmlađem praunuku dogodio se točno na rođendan starije princeze Charlotte, koja danas puni tri godine.