PRIVUKAO IH CABARET

Večernji izlazak: Marija Miholjek u jednom od rijetkih pojavljivanja u javnosti

23.01.2020 u 13:06

Bionic
Reading

Nagrađivani komad 'Preko veze' koji je nastao u suradnji Satiričkog Kazališta Kerempuh i Kazališta Moruzgva u kojoj se kroz formu stand upa isprepletenog s plesom i pjesmom, publici predstavlja priča o sudbinama četiriju hrvatskih žena, u utorak navečer je doživio jubilarnu 50. izvedbu koju nisu propustile brojne poznate osobe. Među njima su bile i neke koje ne viđamo često

Novinarku i voditeljicu središnje informativne emisije Dnevnik Nove TV, Mariju Miholjek rijetko viđamo na premijerama i društvenim događanjima. Ona poput većine njezinih kolegica nije sveprisutna na eventima. Slobodno vrijeme rezervirano je za njezinu obitelj uz koje se najbolje opušta. Simpatična Slavonka ipak je sinoć napravila iznimku i došla se nasmijati na 50-oj izvedbi 'Cabareta – Preko veze'.

'Izvan posla sve moje vrijeme pripada mojoj obitelji. Naš sin i naša kći postaju 'kreatori' našeg slobodnog vremena. Igralište, kino, šetnje, putovanja... sve što nas veseli', izjavila je ranije za tportal.

U jubilarnoj izvedbi uživala je i Ksenija Marinković i to u društvu kćeri Korane koju ima iz braka s glumcem Kristijanom Ugrinom. Inače Korana je i sama krenula stopama svojih roditelja i okušala se u svijetu glume. Svoju prvu ulogu ostvarila je 2014. godine u dječjem filmu 'Ljubav ili smrt' Danijela Kušana. Osim 20-godišnje Korane, Kristijan i Ksenija imaju i sina Kostu Kaija.

Osim oduševljene publike, predstava je naišla na plodno tlo i u kritikama stručnjaka, gdje je pokupila odlične recenzije. Jedna od glavnih glumica, Mila Elegović je na račun svoje izvedbe zaslužila nominaciju za nagradu Zlatni studio u kategoriji Najbolje kazališne glumice.

  • +15
Proslava povodom 50. izvedbe cabareta 'Preko veze' Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL