DUGO TOPLO LJETO

Djevojke naših nogometaša kao da se natječu koja će izgledati bolje u bikiniju

02.07.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Preplanula zanosna tijela u oskudnim bikinijima raznih boja i uzoraka posljednjih tjedana preplavili su društvene mreže, većina fotografija dolazi od strane ljepotica koje su zavele naše nogometaše. Mnoge od njih kao da se natječu koja će izgledati savršenije dok pozira u plićaku, na brodu ili kraj bazena

Obitelj bivšeg nogometaša Dinama Luisa Ibaneza već neko vrijeme odmara u Hrvatskoj. Nakon što su posjetili njegovu rodnu Argentinu, Ibanez i njegova supruga Matea te dvojica sinova stigli su u njezin rodni grad Zagreb odakle su se uputili prema Jadranu.

Zgodna Zagrepčanka tako je putem Instagrama objavila fotografiju da uživa na luksuznom brodu gdje je pozirala u kupaćim kostimima. Posebnu pažnju izazvala je fotografija u zebrastom bikiniju visokog struka i retro modela. Mlada mama pokazala je svoju fantastičnu figuru koji redovito održava treninzima i zdravom prehranom, te aktivnostima sa svojim dječacima.

Zavodljive pozdrave u svjetlećem zelenom bikiniju iz Novog Vinodolskog je pak poslala Tea Slavica. Mlada manekenka u usponu, koja se nedavno natjecala na izboru za Miss javnosti je poznatija zbog svoje ljubavne veze s dinamovcem Brunom Petkovićem. Tea se može pohvaliti visinom koja je svakako prednost u tom poslu, dugim vitkim nogama i uskim strukom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

👒

Objavu dijeli Tea Slavica (@tea_slavica)

Dubrovkinja Adriana Đurđević također se u slobodno vrijeme voli baviti modelingom. Osim toga zadnje je dvije godine bavi se blogerskim načinom života pa redovito objavljuje izazovne fotografije na svojim društvenim mrežama. Adriana ovih dana odmara u rodnom Dubrovniku, nakon povratka s Kariba gdje je putovala s Dujom Ćaletom Carom.

Na službenom Instagram profilu objavila je nedavno fotografiju iz plićaka gdje pozira u zelenom bikiniju s dodatkom čipke koji joj daje dozu seksepila.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nešto stidljivija djevojka proslavljenog vratara Dominika Livakovića, Helena Matić na svom pak profilu objavljuje retro fotografije s godišnjeg odmora. Lijepa brineta pozira poput prave profesionalke, a skladno bira i kupaće kostime te modne dodatke za plažu. Oduševio nas je odabir bezvremenske bijele košulje i slamnatog šeširića.