POSEBNA ŽENA

Djevojka Brada Pitta na novim fotografijama još više nalikuje Angelini Jolie

04.09.2020 u 14:20

Bionic
Reading

Otkako je Brad Pitt nedavno snimljen s njemačkom manekenkom, 27-godišnjom Nicole Poturalski, ona ne prestaje intrigirati javnost. Svoj sve popularniji profil na Instagramu ne prestaje puniti izazovnim fotkama, a mnogi najviše komentiraju koliko je slična njegovoj bivšoj supruzi

Premda svojim izgledom neke fanove podsjeća na Irinu Shayk, britanski mediji pišu kako ljepotica tamne kose i svijetlih očiju, koja se pojavila i na naslovnici magazina 'Elle', 'Cosmopolitan' i 'Marie Claire', nevjerojatno sliči na Angelinu Jolie. Osobito na posljednjim fotografijama koje je Nicole Poturalski objavila na na svom Instagram profilu, posebno na onoj kojoj pozira u kratkom sivom sakou.

View this post on Instagram

See you later 🐊

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Lijepa Njemica ispod sakoa odjenula je crnu kratku majicu i pokazala isklesani trbuh, a izgled je dodatno upotpunila sivim trapericama. Svojim pratiteljima je pored te fotografije u četvrtak popodne poručila 'Vidimo se kasnije'. Na jednoj od fotografija pozirala je u sakou boje kože, ispod kojeg nije nosila grudnjak. Za kratko vrijeme je skupila tisuće lajkova, a osim komplimenata na račun svog izgleda pratitelji nisu skrivali da im je drago što se našla u zagrljaju najpoželjnijeg muškarca svijeta.

View this post on Instagram

Be Good to yourself always!

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Podsjetimo, slavni glumac je manekenku navodno upoznao u berlinskom restoranu koji je u vlasništvu njezinog 41 godinu starijeg supruga Rolanda Maryja. S Nicole se druži od prošlog studenog kada su fotografirani za vrijeme koncerta Kanye Westa u Hollywood Bowlu. Nova Bradova djevojka ponekad koristi umjetničko ime Nico Mary o vezi s holivudskim ljepotanom, do sad se nije izjašnjavala.

View this post on Instagram

Its all about your Mindset 🤍

A post shared by Nico (@nico.potur) on