DVOSTRUKO SLAVLJE

Djed Charles napokon se ukazao pred princem Louisom

03.05.2018 u 23:43

Bionic
Reading

Princ Charles posjetio je u srijedu svog sina princa Williama i njegovu obitelj, a njegov dolazak obilježila je dvostruka proslava

Charles je tako u Kensingtonskoj palači prvi puta posjetio svog novorođenog unuka Louisa, treće dijete njegovog sina princa Williama i snahe Kate Middleton.

U srijedu je princeza Charlotte slavila treći rođendan pa je svojim dolaskom Charles svojoj unučici ovaj dan učinio posebnim.

Kad je princ Louis rođen 23. travnja, princ Charles je boravio u svom odmaralištu Birkhall na Škotskoj visoravni, nakon čega su ga čekale kraljevske obaveze u sjevernoj Francuskoj, povodom obilježavanja Anzac dana, 25. travnja.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Nakon obilježavanja nacionalnog dana sjećanja na australske i novozelandske borce koji su se borili u Galipolju za vrijeme Prvog svjetskog rata, Charles je opet svratio do Škotske, pa je malenog Louisa vidio nakon svoje supruge Camille.

Naime, vojvotkinja od Cornwalla unuka svog supruga Charlesa posjetila je dan ranije, kad ga je obišla i prabaka, kraljica Elizabeta.

Iako se u britanskim medijima pojavljuju različite interpretacije ovakvog Charlesovog ponašanja i krivica pripisuje uglavnom njemu, odnosi između njega i sina Williama narušeni su još pri rođenju njegovog prvog unuka princa Georgea.

William ga je navodno tada odgovorio od nauma da odgodi svoje kraljevske obveze kako bi bio prisutan kad se dijete rodi, pa su princa Georgea prvo vidjeli Middletoni. Kad je William to pokušao izvesti i s rođenjem princeze Charlotte, Charles je požurio s Camillom upoznati svoju prvu unučicu.

  • +8
Princ Charles i vojvotkinja Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia